Chicken Cordon Bleu fyldt med skinke og ost belagt med knasende gyldne brødkrummer er let at lave.  Dette er en klassisk kylling Cordon Bleu-opskrift lavet med kyllingebryst banket indtil den er tynd, lagvis med skinke og ost, rullet i en log og kølet, derefter brødet og stegt i en gryde.



 Sådan fremstilles kylling Cordon Bleu


Først skal du forberede kyllingebryst.  Læg hvert kyllingebryst halvt mellem arkene af plastfolie og pund med en kavel til ca. 1/8-tommer tykkelse.  Krydre derefter med salt og peber efter smag.

Anbring først 4 skiver ost på hver kylling, arranger derefter skinkeskiver over ost og arranger igen et andet lag ost over skinken.

Start fra den bredere side, rulle tæt hver kyllingebryst med skinke og ost indeni.  Dæk derefter hvert kyllingebryst i plastikindpakning, og drej enderne for at stramme rullen og frys 20 til 30 minutter til let fast på ydersiden.

Når du er klar til at stege, skal du tilberede retter med mel, æg og brødkrummer for at dyppe kyllingen og opvarme olien i en stor stegepande eller frituregryde.

Pakk rullerne op af plastfolie, og dypp mel i det, så de dækker helt.  Dyp derefter i æg og dypp til sidst brødkrummer.  Stek, indtil brødkrummene er gyldenbrune og kyllingen koges igennem.

Kylling Cordon Bleu serveres normalt med Cordon Bleu-sauce.


Sådan fremstilles kylling Cordon Bleu-sauce


For at fremstille Cordon Bleu-sovs smelter du smørret først i en gryde.  Tilsæt hvidløgspulver og mel, rør i 1-2 minutter over medium varme, og pisk derefter i mælken.  Visp sennep og revet parmesanost i.  Krydre med salt og peber efter smag.  Kog et par minutter mere, og visp konstant, indtil det bliver tykt.


Drys over skivet kylling og nyd!

Bron / kilde Lekker Resepte

Repost Kaalvoet / Barefoot Chef



Post a Comment